Το ελληνικό brand που παράγει fashion masks στην Ελλάδα!

cento fashion maskes prosopou

Η μόδα δεν κοιμάται ποτέ. 

CENTO FASHION.Το ελληνικό brand που παράγει fashion masks στην Ελλάδα!

Ένα σημείωμα από την ομάδα μας.

Περάσανε σχεδόν δύο μήνες που νέες λέξεις & συνήθειες μπήκαν στη ζωή μας. Κορονοιός, Social distancing ή αλλιώς κοινωνική αποστασιοποίηση, μάσκα προστασίας προσώπου, μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας & άλλα πολλά τα οποία άλλαξαν δραματικά την ζωή & την καθημερινότητα μας.

Φόβος & αβεβαιότητα για τις δουλειές μας, για τους δικόυς μας ανθρώπους, για τα μικρά μας παιδιά που ξαφνικά μέναν σπίτι όπως όλοι!

Δεν επιτρέψαμε στις καταστάσεις να αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουμε την δουλειά μας αλλά & την αγάπη μας για την μόδα. Τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας εξυπηρετήσαμε όλες εσάς που κάνατε τις αγορές σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, προσπαθήσαμε με χαμόγελο να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις που θέτουμε πτώτα εμείς για την δουλειά μας.

Ένα απόγευμα σε ένα απο τα καθιερωμένα brainstorming meetings σχετικά με τις κινήσεις του brand στην μετά ιού εποχή έγινε το boom

Nα σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε υφασμάτινες μάσκες σε fashion patterns & χρώματα για όλες εμάς τις fashionistas που θα πρέπει να εναρμονιστούμε με τα νέα μέτρα αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε να εκφραζόμαστε μέσω του στύλ & της μόδας!

Επίσης ετοιμάσαμε μάσκες για τα παιδιά σε σχέδια και χρώματα, θέλοντας να ευχαριστήσουμε & να προστατέψουμε ότι πολυτιμότερο έχει η κοινωνία μας, τους μικρούς μας φίλους!

Φυσικά στην Ελλάδα του lockdown δεν ήταν καθόλου έυκολο να βρούμε υφάσματα, μηχανήματα & υλικά ραφής για όλα αυτά! Όμως τα καταφέραμε & δημιουργήσαμε μία μονάδα παραγωγής με μεγάλη καθημερινή παραγωγική δυνατότητα με σκοπό να καλύψουμε τις ανάγκες του κοινού για το επόμενο διάστημα, όχι με μάσκες αλλά με fashion items που σου φτιάχνουν την διάθεση και σε κάνουν να ξεχνάς πως φοράς μάσκα!

Μείναμε δημιουργικές κάνοντας αυτό που αγαπάμε, βάλαμε την φαντασία μας να δουλέψει & δεν επιτρέψαμε στην καραντίνα να αδρανοποιήσει την σκέψη & το μυαλό μας! Εδώ είμαστε λοιπόν, σε μία τελείως νέα κατάσταση, όχι μόνο να στηρίζουμε τις θέσεις εργασίας στην Ελλάδα αλλά και να δημιουργούμε νέες!

Εδώ θα βρείς λοιπόν τις βαμβακερές πλενόμενες μάσκες για την γυναίκα, τα παιδιά & τον άντρα!

 Recyclable & reusable face mask

 100% Super fine Cotton

Designed & Made in Greece with love

Πλύσιμο στο χέρι ή το πλυντήριο

Σίδερο σε υψηλή θερμοκρασία

cento fashion maskes prosopou cento fashion maskes prosopou cento fashion maskes prosopou cento fashion maskes prosopou

Παρακάτω θα βρείς backstage από τη νέα μας φωτογράφιση!