3 λόγοι να κάνεις αγορές online αυτές τις μέρες

Το άρθρο αυτό γράφεται από την θαλπωρή & την ασφάλεια του #menoume_spiti!

Η εταιρεία μας αποφάσισε να κλείσει μέχρι νεωτέρας τα φυσικά καταστήματα & τα κεντρικά μας γραφεία θέλοντας να προστατέψουμε την υγεία των εργαζομένων & φυσικά τη δημόσια υγεία.

Όλοι μας εφοδιαστήκαμε με τα απαραίτητα & συνεχίζουμε την εργασία μας από το σπίτι, προσπαθούμε ν μείνουμε ασφαλείς & να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας!

Τι γίνεται όμως με την γκαρνταρόμπα μας;;;

Σιγά, μην πυροβολείτε!!

Φυσικά & η αγορά νέων προιόντων & ρούχων δεν αποτελεί προτεραιότητα σε μία τέτοια κατάσταση ωστόσο θα σου δώσω μία σειρά από λόγους να επιλέξεις κάποια από αυτά & να τα παραγγείλεις online τις ημέρες που θα μείνεις σπίτι.

  • Ψυχολογία.

Οι περιορισμένες δραστηριότητες μέσα στο σπίτι φέρνουν ρουτίνα & την ανάγκη για ανανέωση. Τι καλύτερο από το να αγοράσεις κάποια από τα αγαπημένα σου items & να τα κάνεις unboxing!

Έτσι & αλλιώς αυτή η δύσκολη κατάσταση δεν θα κρατήσει για πάντα! Σε λίγες εβδομάδες θα είμαστε πάλι ελεύθεροι να απολαύσουμε τις βόλτες & την άνοιξη!

  • Αλληλεγγύη.

Η αλληλεγγύη μπορεί να εκφραστεί προς τους συνανθρώπους μας που εργάζονται αλλά & προς τις επιχειρήσεις που προσπαθούν να κρατήσουν το προσωπικό τους χωρίς να κάνουν περικοπές.

  • Οικονομία.

Αγοράζοντας κάτι από την εταιρεία μας αλλά & άλλες ελληνικές εταιρείες στηρίζεις την οικονομία στην προσπάθεια να διατηρηθεί σε αξιοπρεπή επίπεδα σε αυτές τις δύσκολες για όλους στιγμές.

Εμείς θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε & να σας κάνουμε συντροφιά μέσω των δράσεων της εταιρείας & της παρουσίας μας στα social media!

Μην ξεχνάτε, μένουμε όλοι σπίτι & ασφαλείς για να προστατέψουμε τον εαυτό μας & τις οικογενειές μας!