ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ- ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ

Μοναδικός μας στόχος είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των χρηστών/επισκεπτών/πελατών μας μέσω μιας μοναδικής προσωποποιημένης εμπειρίας. Με γνώμονα το να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον φιλικής και απλής χρήσης, φροντίζουμε να παρέχουμε και να διατηρούμε την ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες μας στο επίπεδο που σας αρμόζει. Προκειμένου να επιτύχουμε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα και να σας παρέχουμε τα υψηλά επίπεδα προσωποποιημένης εξυπηρέτησης που επιθυμούμε, είναι απαραίτητη η συγκέντρωση κάποιων βασικών σας πληροφοριών. Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, μας εμπιστεύεστε κάποια από τα στοιχεία σας που σχετίζονται άμεσα με την παροχή των υπηρεσιών μας. Αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος ευθύνη και εργαζόμαστε σκληρά για να προστατεύσουμε τα στοιχεία σας και να έχετε εσείς τον έλεγχο.

Με την παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις Χρήσης της ιστοσελίδας www.centofashion.comσεβόμαστε το προσωπικό σας απόρρητο. Οφείλουμε να σας αναφέρουμε συνοπτικά τα προσωπικά στοιχεία και πληροφορίες που συγκεντρώνουμε, τον τρόπο αξιοποίησης τους καθώς και πληροφορίες σχετικές με τις ενέργειες που μπορείτε να προβείτε αν κάποια στιγμή μελλοντικά δεν επιθυμείτε τη συλλογή ή περεταίρω επεξεργασία των πληροφοριών και των στοιχείων που συλλέγουμε κατά την επίσκεψη/χρήση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών μας. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου αφορά αποκλειστικά μόνο στα προσωπικά στοιχεία και δεδομένα των χρηστών/επισκεπτών που παρέχονται προς την παρούσα ιστοσελίδα από τους χρήστες.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Κατά την επίσκεψη στην παρούσα ιστοσελίδα της εταιρείας μπορεί να σας ζητηθεί η παροχή ορισμένων δεδομένων σχετικών με εσάς. Ως Προσωπικά δεδομένα ορίζονται όλα τα στοιχεία και οι πληροφορίες εκείνες οι οποίες συνιστούν στον προσδιορισμό της ταυτότητας του χρήστη/επισκέπτη. Συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητά σας στις υπηρεσίες μας, τις οποίες χρησιμοποιούμε για ενέργειες, όπως η βελτίωση της μορφής και τη δομής των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Ο προσδιορισμός αυτός μπορεί να γίνεται άμεσα ή έμμεσα.

Άμεσος προσδιορισμός μπορεί να γίνει εκούσια, απευθείας από εσάς με πληροφορίες που μας παρέχετε εσείς οι ίδιοι μέσω της εγγραφής σας στις παροχές της εταιρείας. Οι πληροφορίες αυτές μπορεί να είναι πληροφορίες και στοιχεία όπως το όνομά σας, η ταχυδρομική σας διεύθυνση, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση και ο αριθμός του τηλεφώνου σας. Στόχος συγκέντρωσης των ανωτέρω πληροφοριών είναι η παροχή ύψιστων υπηρεσιών επικοινωνίας προς τους χρήστες/επισκέπτες. Παρέχεται, έτσι, η δυνατότητα ορθής και συγκεκριμένης επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών και της Εταιρείας, η παροχή προσωποποιημένων απαντήσεων στα ερωτήματα που τίθενται και η βέλτιστη εξυπηρέτηση στο επίπεδο της παροχής των υπηρεσιών μας.

Έμμεσος προσδιορισμός του χρήστη μπορεί να γίνει μέσω πληροφοριών που σχετίζονται με τα ανωτέρω στοιχεία, όπως είναι ο μοναδικός αριθμός αναγνώρισης της συσκευής, όπως η IP του χρήστη, ο browser που χρησιμοποιείται, το λειτουργικό σύστημα της συσκευής σας, η ημερομηνία και η ώρα κάθε κλήσης προς τους server μας, το από πού ήρθατε στο site μας (referrer) και άλλα παρεμφερή στοιχεία. Τα παραπάνω στοιχεία δεν μπορούν να ταυτοποιήσουν, επακριβώς, τον χρήστη/επισκέπτη είναι, όμως, απαραίτητα για την παρακολούθηση της ομαλής λειτουργίας των server μας, τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών μας, αλλά και την παροχή πληροφοριών στις αρχές σε περίπτωση κυβερνοεπιθέσεων. Ακόμη, ο έμμεσος προσδιορισμός του χρήστη συνιστά στη μέτρηση του ποσοστού επισκεψιμότητας της www.centofashion.com, στον καθορισμό των απαιτήσεων και επιθυμιών των χρηστών και στη γενικότερη βελτιστοποίηση των συναλλαγών με την επιχείρηση.

Η Εταιρεία και το www.centofashion.com, δεσμεύεται στη λήψη όλων των τεχνικών μέτρων για να διασφαλίζεται η ύψιστη προστασία των προσωπικών σας δεδομένων κατά την μετάδοση, διαχείριση και αποθήκευσή τους, η φύση του διαδικτύου όμως είναι τέτοια που τίποτα δεν μπορεί να εγγυηθεί την απόλυτη προστασία. Βεβαιώνεται ότι λαμβάνονται τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των Δεδομένων σας από κάθε μορφής τυχαία ή αθέμιτη επεξεργασία. Πρόσβαση στα δεδομένα σας έχουν μόνο οι εξουσιοδοτημένοι από την εταιρεία εργαζόμενοι και συνεργάτες, αποκλειστικά για τους ανωτέρω αναφερόμενους σκοπούς.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Για την απλή χρήση του www.centofashion.com,  δεν είναι απαραίτητη η επακριβής ταυτοποίηση των χρηστών/επισκεπτών. Η ταυτοποίηση και συλλογή προσωπικών δεδομένων των χρηστών γίνεται μόνο μετά από δική τους πρωτοβουλία όταν επιθυμούν α) την επικοινωνία μαζί μας, β) τη δημιουργία λογαριασμού μέλους στην ιστοσελίδα της Εταιρείας, γ)  την χρήση των υπηρεσιών μας, δ) τη συμμετοχή σε προωθητικές ενέργειες και διαγωνισμούς, ε) την αποστολή σε εμάς e-mail για την παροχή πληροφοριών, καθώς και στ) την εγγραφή σε προωθητικές δράσεις και ενημερωτικά μηνύματα (Newsletter). Η καταχώριση των στοιχείων του χρήστη/επισκέπτη κατά τη διενέργεια των ανωτέρω,  γίνεται μετά από συναίνεσή του στη συλλογή, χρήση και διαβίβαση των προσωπικών του στοιχειών, βάσει των Όρων της παρούσας πολιτικής Προστασίας Απορρήτου και Προσωπικών Δεδομένων, η οποία δίδεται μετά από σχετική επιβεβαίωση του επισκέπτη/μέλους και  με τη χρήση της παρούσης όπως προβλέπεται από τις διατάξεις του Ν. 2472/1997, ως έχει τροποποιηθεί με το Ν. 3471/2006 και ισχύει. Πιο συγκεκριμένα η Εταιρεία κατοχυρώνει το δικαίωμα να διατηρεί σε ασφαλές αρχείο και να επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών/επισκεπτών που θα συλλέγονται με τα ανωτέρω αναφερόμενα μέσα, με στόχο την ασφαλή και προσωποποιημένη εμπειρία του χρήστη/επισκέπτη στις παρεχόμενες ηλεκτρονικές εφαρμογές, στην εξυπηρέτηση του, στην υποστήριξη και ενίσχυση της συναλλακτικής σχέσης μεταξύ του χρήστη και της “CENTO FASHION”, για στατιστικούς ή ιστορικούς λόγους,  καθώς και για την γενικότερη προώθηση των συμφερόντων και υπηρεσιών της “CENTO FASHION” κατόπιν ειδικής προς τούτο συγκατάθεσης του χρήστη.

Κατά τις παραπάνω διαδικασίες και μετά από συμφωνία του χρήστη/επισκέπτη δίδεται η δυνατότητα στο www.centofashion.com, να συλλέγει, αποθηκεύει και να χρησιμοποιεί Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα που αφορούν δεδομένα σχετικά με το μέσο σύνδεσης του χρήστη στις υπηρεσίες της Εταιρείας, τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή/τάμπλετ/έξυπνο τηλέφωνο, καθώς και τις πληροφορίες που προκύπτουν από τη χρήση αυτών και σχετίζονται με τη διεύθυνση IP του χρήστη, το είδος και την έκδοση του πλοηγού (browser) του, της πηγής παραπομπής του στην ιστοσελίδα της εταιρείας, του λειτουργικού συστήματος, που χρησιμοποιεί η συσκευή, τη γεωγραφικής του θέση, τη διάρκεια της επίσκεψής του, των σελίδων που επισκέφτηκε καθώς και των διαδρόμων πλοήγησης στον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές.

Ακόμη, τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα που μπορούν να αποθηκευτούν και παραχωρούνται μετά από πρωτοβουλία του χρήστη/επισκέπτη/μέλους, ήτοι όσες πληροφορίες απαιτούνται και χορηγούνται για την συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής του στην ιστοσελίδα www.centofashion.com. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας  διαθέτει συγκεκριμένη πλατφόρμα εγγραφής νέου μέλους προκειμένου η διαδικασία εγγραφής να τελείται με τον πιο σύντομο και αξιόπιστο τρόπο. Για την εγγραφή νέου μέλους είναι απαραίτητο να γίνει καταχώρηση των κατωτέρω δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα τα οποία θα είναι διαθέσιμα προς επεξεργασία από την εταιρεία.

ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ: Τα προσωπικά δεδομένα που θεωρούνται ως απαραίτητα για την εγγραφή φυσικού προσώπου ως μέλος του www.centofashion.com,  είναι το όνομα και επίθετο του προσώπου, η διεύθυνση κατοικίας του, ο ταχυδρομικός κωδικός της αναφερόμενης διεύθυνσης, τηλέφωνο επικοινωνίας και μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) για την καλύτερη ενημέρωση και επικοινωνία με αυτόν.

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ: Για τη δημιουργία λογαριασμού μέλους ενός νομικού προσώπου στο ηλεκτρονικό κατάστημα της “CENTO FASHION”, είναι απαραίτητη η καταχώρηση της πλήρους επωνυμίας του, της διεύθυνσης νόμιμης έδρας, ο ταχυδρομικός κωδικός της αναφερόμενης διεύθυνσης, τηλέφωνο και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), το Α.Φ.Μ., η Δ.Ο.Υ. καθώς και το όνομα του Υπεύθυνου Επικοινωνίας.

Ακόμη συλλέγονται όσα δεδομένα παρέχονται από τον χρήστη μέσω του ηλεκτρονικού του υπολογιστή/τάμπλετ/έξυπνο τηλέφωνο καθώς και από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του, τα δεδομένα σχετικά με τις  συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας καθώς και κάθε άλλη πληροφορία που παρέχεται από τον χρήστη γενικά και ιδιαίτερα για τη διενέργεια επικοινωνίας με την εταιρεία ή κάθε άλλων προωθητικών ενεργειών.

Όλα τα αναφερόμενα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα διατηρούνται στο αρχείο μας, φυλάσσονται από εμάς και τα διαχειριζόμαστε σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Σε κάθε περίπτωση, και χωρίς κανέναν περιορισμό διατηρείτε το δικαίωμα να απεγγραφείτε οποτεδήποτε από τον λογαριασμό σας.

ΕΙΔΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Τα στοιχεία και δεδομένα που παραχωρούνται απευθείας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της “CENTO FASHION” μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την εταιρεία για τη βελτίωση της παροχής υπηρεσιών. Οι πληροφορίες που συλλέγονται μπορεί να προέρχονται από στοιχεία που  καταχωρεί ο ίδιος ο χρήστης/επισκέπτης/πελάτης κατά την εγγραφή του, από στοιχεία που παραχωρούνται και καταχωρούνται όταν οι πελάτες μας ζητούν την παροχή πληροφοριών ή υπηρεσιών, μέσω τηλεφώνου ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και από τα στοιχεία που παραχωρούνται λόγω σύνδεσης μέσω τρίτου παρόχου (εφαρμογές ios, android, Facebook, Instagram, Google). Τα απαραίτητα στοιχεία για επικοινωνία με την εταιρεία είναι το ονοματεπώνυμο και η ηλεκτρονική διεύθυνση του χρήστη/επισκέπτη. Η εταιρεία φροντίζει για την ασφάλεια των δεδομένων των χρηστών και μπορεί να τα παραχωρήσει προς τρίτους μόνο μετά από προηγούμενη συναίνεση του χρήστη, τόσο σχετική με την αποκάλυψη όσο και με την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του, σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική. Τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα που συλλέγονται μέσω της παρούσης ιστοσελίδας μπορούν να χρησιμοποιηθούν με γνώμονα τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική, καθώς και σε όλες τις σχετιζόμενες με την εταιρεία υπηρεσίες. Παρέχεται, επομένως η δυνατότητα α) δημιουργίας μιας πιο προσωποποιημένης χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας, β) πρόσβασης σε όλες τις διαθέσιμες επιλογές και προσφορές και εν γένει προωθητικές ενέργειες που πραγματοποιούνται καθώς και τη δημιουργία αυτών, γ) πληρέστερης ενημέρωσης του χρήστη σχετικά με τις αγορές του και τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν, δ) αποστολής όλου του ενημερωτικού-φορολογικού υλικού  (αποδείξεις τιμολόγια) που αφορούν εκάστοτε αγορά, ε) δημιουργία συγκεκριμένου ενημερωτικού υλικού που σχετίζεται με εμπορικές, προωθητικές και μη, ενημερώσεις, στ) διατήρηση των επιλογών του χρήστη σχετικά με ενημερώσεις που έχει αιτηθεί να λαμβάνει ανα τακτά χρονικά διαστήματα, ζ) αποστολή μηνυμάτων στο κινητό τηλέφωνο ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του χρήστη, εφόσον αυτό αποτελεί επιλογή του ίδιου, η) αποστολή Νewsletter με ενημερωτικό διαφημιστικό υλικό κατ’ επιλογήν του χρήστη, θ) παροχή μη ταυτοποιήσιμων δεδομένων σε τρίτους για στατιστικούς λόγους, και τέλος ι) να διατηρούνται όλες οι επιλογές του χρήστη καθώς και να επιβεβαιώνονται όλες οι αλλαγές που τις αφορούν.

 Σε κάθε περίπτωση, πέραν των ανωτέρω, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και πάντοτε κάτω από τις εκ του νόμου ή εκ δικαστικής αποφάσεως προϋποθέσεις, είναι πιθανή η συγκέντρωση, διατήρηση, χρήση και παραχώρηση των προσωπικών δεδομένων του χρήση/επισκέπτη/πελάτη, τα οποία έχουν συλλεχθεί κατά την επίσκεψη στο www.centofashion.com χωρίς την προηγούμενη του συναίνεση.

ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Οι Όροι και οι Προϋποθέσεις χρήσης της παρούσης, ρυθμίζουν απόλυτα το δικαίωμα χρήσης των προσωπικών δεδομένων των χρηστών/επισκεπτών. Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται μπορούν να αξιοποιηθούν για τη βελτιστοποίηση της παροχής συγκεκριμένων υπηρεσιών προς τους χρήστες, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα πολιτική απορρήτου εκτός και έχει ειδικά παρασχεθεί άδεια διαφορετικής χρήσης από τον χρήστη/επισκέπτη/πελάτη. Σε καμία περίπτωση δεν συλλέγουμε ούτε χρησιμοποιούμε δεδομένα που δεν είναι απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία της εταιρείας, της βελτιστοποίησης της εμπειρίας του χρήστη, της δημιουργίας νέων υπηρεσιών και κάθε άλλης διεργασίας που αποσκοπεί στην καλυτέρευση του περιβάλλοντος χρήσης/επίσκεψης. Σε περίπτωση μετατροπής/ αλλαγής της χρήσης των προσωπικών δεδομένων που χρησιμοποιούμε ήδη με τη συγκατάθεσή σας, θα ενημερώνεστε εκ των προτέρων μέσω της παρούσης προκειμένου να βεβαιώνεται η άδεια χρήσης.

Το σύνολο των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα αποθηκεύεται σε ασφαλείς διακομιστές (προστατευόμενους από κωδικούς και τείχη προστασίας [firewall]).

Σε κάθε περίπτωση, και με γνώμονα την απόλυτη ασφάλεια των πελατών μας, όλες οι ηλεκτρονικές οικονομικές συναλλαγές που εκτελούνται μέσω της www.centofashion.com  ή συνδεόμενων σε αυτήν εφαρμογών,  προστατεύονται από τεχνολογία κρυπτογράφησης. Όλα τα τραπεζικά στοιχεία των πελατών τα οποία ενδεχομένως ζητούνται κατά την διαδικασία πληρωμής διαχειρίζονται από τον πάροχο τραπεζικών υπηρεσιών σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας και τηρούνται από μέρους μας μόνο για όσο είναι απαραίτητο για τη σχέση ή  την εκπλήρωση της εμπορικής συναλλαγής.

Πέραν τούτων, και αναγνωρίζοντας την ευθύνη μας απέναντι σε έκαστο χρήστη/επισκέπτη/μέλος της ιστοσελίδας της εταιρείας “CENTO FASHION”, υπενθυμίζουμε ότι κάθε χρήστης θα πρέπει να  γνωρίζει πως η αποστολή πληροφοριών μέσω του διαδικτύου παρουσιάζει έμφυτα προβλήματα ασφάλειας και κατά συνέπεια καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπαθεί για παροχή ασφαλούς περιβάλλοντος παροχής δεδομένων προς τους πελάτες μας, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι δυνατό να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια των δεδομένων που διακινούνται μέσω αυτού ή κάθε βλάβη που ενδέχεται προκύψει λόγω αμελούς χρήσης από τον χρήστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά την επικοινωνία σας με την www.centofashion.com,  αποθηκεύονται τα στοιχεία και δεδομένα που μας παρέχετε για μελλοντική χρήση, ως ανωτέρω αναφέρθηκε. Η αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τη Εταιρεία, καθώς και κάθε άλλος τρόπος επικοινωνίας θεωρείται ως συναίνεση χρήσης των στοιχείων σας για την εγγραφή στο Newsletter της εταιρείας. Μας επιτρέπετε να σας αποστέλλουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την προώθηση των λειτουργιών και των υπηρεσιών της εταιρείας που ενδέχεται να σας απασχολούν. Ακόμη, σας παρέχεται το δικαίωμα επιλογής του τύπου ειδοποιήσεων/επικοινωνίας που επιθυμείτε να λαμβάνετε από εμάς μέσω των οδηγιών που θα παρέχονται στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα λαμβάνετε. Σε κάθε περίπτωση διατηρείτε το δικαίωμα να επιλέξετε τη διαγραφή σας από την αναφερόμενη στο παρόν υπηρεσία. Επιπροσθέτως, για τη διαφήμιση της εταιρείας θα γίνεται χρήση των δεδομένων σας, μόνο μετά από προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή σας.

ΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

Τα στοιχεία και τα δεδομένα που παρέχουν οι χρήστες/επισκέπτες της “CENTO FASHION”, ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν για νομικούς λόγους ή για συμμόρφωση προς δικαστική απόφαση, καθώς και για κάθε άλλη νομική ενέργεια που προκύπτει από την ελληνική ευρωπαϊκή και διεθνή νομοθεσία ή από εντολή εισαγγελικής παραγγελίας κατά τις αντίστοιχες νομικές διαδικασίες. Ακόμη, επιτρέπεται να γίνει χρήση των πληροφοριών σας για ανίχνευση ή διερεύνηση εγκλήματος κατά της εταιρείας, καθώς και κάθε απάτης, απώλειας ή κατάχρησης των συστημάτων και των υπηρεσιών μας, προς προστασία τόσο των συμφερόντων της εταιρείας όσο και των συμφερόντων των χρηστών/επισκεπτών μας. Η παρούσα πολιτική απορρήτου διατηρεί την ισχύ της για όλα τα μέσα προβολής της εταιρείας (δικτυακός τόπος/mobile εφαρμογή κ.α.) και ιδιαίτερα μέσω της  www.centofashion.com.

Σε περίπτωση διόδευσης/ανακατεύθυνσης των χρηστών της ιστοσελίδας της “CENTO FASHION” σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων μέσω ειδικών συνδέσμων (links, hyperlinks, banners), η “CENTO FASHION” δεν ευθύνεται για τους όρους διαχείρισης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων που αυτοί ακολουθούν.

ΧΡΗΣΗ COOKIES

Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων, τα οποία διατελούν ως ένα βιομηχανικό πρότυπο και είναι απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία των περισσότερων web τοποθεσιών. Η χρήση τους γίνεται, κυρίως, για συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων, για τη διευκόλυνση της πρόσβασης, επίσκεψης και παραμονής ενός χρήστη σε μία συγκεκριμένη ιστοσελίδα, καθώς και την βέλτιστη εμπειρία χρήσης.

Η  χρήση των cookies επιτρέπει την παροχή υπηρεσιών από την “CENTO FASHION” που δε θα ήταν δυνατό να παρασχεθούν χωρίς αυτά. Τα cookies, μεταφέρονται από τον ηλεκτρονικό διακομιστή (www.centofashion.com) στον σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικού υπολογιστή/tablet/mobile συσκευής του χρήστη που επισκέπτεται την συγκεκριμένη ιστοσελίδα, προκειμένου να συγκεντρωθούν και να τηρηθούν τα στατιστικά στοιχεία που βοηθούν  στην παροχή μιας ιδανικής, προσωποποιημένης εμπειρίας αποκλείοντας, όμως τη δυνατότητα ταυτοποίησης του χρήστη/επισκέπτη. Κατά την επόμενη επίσκεψη στον ιστότοπο της εταιρείας, τα cookies θα επιτρέπουν την αναγνώριση του προγράμματος περιήγησης (browser) που χρησιμοποιείται, αποθηκεύουν κάποιες προτιμήσεις του καθώς και κάθε άλλη πληροφορία που είναι απαραίτητη για την καλυτέρευση της λειτουργικότητας των υπηρεσιών της εταιρείας. Τα cookies είναι απαραίτητα για την καλύτερη λειτουργία του συστήματός μας, και η απόρριψή τους ενδέχεται να έχει ως συνέπεια την δυσχέρανση προβολής και παροχής συγκεκριμένων δυνατοτήτων και υπηρεσιών.

Τα cookies χρησιμοποιούνται προκειμένου να προβάλουμε με ορθό τρόπο το διαφημιστικό περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει καθώς και τις υπηρεσίες που ταιριάζουν καλύτερα στις δικές σας προτιμήσεις και ανάγκες. Τα cookies δεν χρησιμοποιούνται για αποθήκευση στοιχείων προσωποποίησης/ταυτοποιήσης του χρήστη/επισκέπτη και σε καμία περίπτωση δεν ενδέχεται να βλάψουν το λειτουργικό σύστημα της πλατφόρμας πρόσβασης.

Ακολούθως, τα cookies δεν επηρεάζουν τα αποθηκευμένα αρχεία του χρήστη, ενώ δυνατότητα πρόσβασης, ανάγνωσης, τροποποίησης ή διαγραφής των πληροφοριών που αποθηκεύουν έχει μόνο ο ιστότοπος από τον οποίο αυτά μεταφέρθηκαν. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης/επισκέπτης έχει τη δυνατότητα μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησής του (chrome, firefox, safari, edge κλπ) να επιλέξει τη διαγραφή των ήδη υπαρχόντων  cookies. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα στο χρήστη είτε να επιλέξει την αυτόματη απόρριψη λήψης των cookies γενικώς από όλες τις ιστοσελίδες, είτε να επιλέγει να ενημερώνεται κάθε φορά που εισέρχεται σε μία ιστοσελίδα για τη λήψη ενός cookie και να διαλέγει εκείνη τη στιγμή αν θα επιτρέπει την λήψη ή την απόρριψη των cookies. Τα cookies, επομένως, αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας προσωρινά και μεταδίδονται μόνο στον server μας όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας.

H παρούσα Πολιτική Χρήσης Cookies αποτελεί ενιαίο σύνολο και αναπόσπαστο μέρος της Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα καθώς και των Όρων και Προϋποθέσεων χρήσης του www.centofashion.com. Η «CENTO FASHION»  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ελεύθερα την πολιτική χρήσης των cookies, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη/επισκέπτη. Κάθε αλλαγή που γίνεται στη παρούσα πολιτική, ισχύει από τη στιγμή δημοσίευσής της στην ιστοσελίδα της “CENTO FASHION”. Συνίσταται o χρήστης /επισκέπτης  να ελέγχει τακτικά την Πολιτική Χρήσης Cookies προκειμένου να ενημερώνεται για οποιεσδήποτε αναθεωρήσεις. Κάθε χρήστης/επισκέπτης/πελάτης που εισέρχεται στο δικτυακό τόπο της εταιρείας τεκμαίρεται ότι συμφωνεί με την Πολιτική Χρήσης Cookies αυτής καθώς και με κάθε μελλοντική αλλαγή σε αυτήν.

Καθώς συνεργαζόμαστε με άλλες ιστοσελίδες για να σας προσφέρουμε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα σε όλες μας τις υπηρεσίες, υπάρχει η πιθανότητα κατά την χρήση/επίσκεψη σας σε κάποιον ιστότοπο της εταιρείας μας, να προσέξετε ότι ξένοι ιστότοποι αποθηκεύουν cookies στον υπολογιστή/tablet/mobile συσκευή σας (π.χ. youtube.com, facebook.com, twitter.com, google.com). Η εταιρεία δεν διαχειρίζεται τα cookies τρίτων μερών ή άλλων επιχειρήσεων με τις οποίες συνεργάζεται και προβάλλονται μέσω των δικτυακών τόπων της εταιρείας, αφού αυτοί κατέχουν και διαχειρίζονται τα δικά τους cookies, ανεξάρτητα με τη λειτουργία των υπηρεσιών της “CENTO FASHION”.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 16 ΕΤΩΝ

Ορίζεται ότι η εταιρεία δεν θα αποθηκεύει στοιχεία και δεδομένα ατόμων ηλικίας κάτω των 16 ετών, εκτός και αν έχει παρασχεθεί προηγούμενη σύμφωνη γνώμη του νόμιμου κηδεμόνα τους, σύμφωνα με την εθνική νομοθεσία. Σε περίπτωση που λόγω αμέλειας αποθηκευτούν τα παραπάνω δεδομένα, η εταιρεία, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση οφείλει να διαγράψει τα δεδομένα αυτά και να αποφύγει στο μέλλον οιανδήποτε παρόμοια διαδικασία.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Η “CENTO FASHION” παρέχει στους χρήστες/επισκέπτες/πελάτες της τη δυνατότητα να τροποποιήσουν, συμπληρώσουν και να διαγράψουν δεδομένα που έχουν παραχωρήσει μετά από επικοινωνία τους με την www.centofashion.com. Προκειμένου να εκκινήσει η ανωτέρω διαδικασία θα πρέπει να προηγηθεί η επικοινωνία του χρήστη με την “CENTO FASHION”, η οποία θα προχωρήσει στην άμεση τροποποίηση των δεδομένων του επισκέπτη. Η προηγούμενη ταυτοποίηση του χρήστη είναι απαραίτητη για την επιβεβαίωση της διαδικασίας και την ασφάλεια της διατήρησης των δεδομένων. Εν προκειμένω, για την τροποποίηση των πληροφοριών σας, ή να θέσετε οποιοδήποτε ερώτημα σε σχέση με τις υπηρεσίες και την λειτουργία της Εταιρείας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected]

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών/επισκεπτών/μελών/πελατών, διατηρούνται μόνον για το διάστημα που απαιτείται προκειμένου να επιτελεστεί ο σκοπός για τον οποίο τα συλλέγονται και γίνεται επεξεργασία τους, κατά τα ανωτέρω αναφερόμενα.  Σε περίπτωση όπου ο χρήστης/επισκέπτης/μέλος/πελάτης  θα επιλέξει/αιτηθεί την κατάργηση του λογαριασμού του από την παρούσα ιστοσελίδα τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που έχουν συγκεντρωθεί και αφορούν τον λογαριασμό του θα διαγράφονται εντός ευλόγου διαστήματος και σε κάθε περίπτωση εντός τριών μηνών.   Τραπεζικά στοιχεία σας τα οποία ενδεχομένως να ζητούνται διαχειρίζονται από τον πάροχο τραπεζικών υπηρεσιών και τηρούνται από μέρους μας μόνο για όσο είναι απαραίτητο για τη σχέση ή  την εκπλήρωση της εμπορικής συναλλαγής. Τα δεδομένα που συλλέχθηκαν με τη χρήση των cookies τηρούνται για 12 μήνες από τη στιγμή που δίδεται η σχετική  συγκατάθεση κατά την είσοδο σας στην ιστοσελίδα του e-shop ή πραγματοποιείται η γενικότερη χρήση των υπηρεσιών μας, χωρίς την χορήγηση συγκεκριμένης εντολής και έπειτα διαγράφονται.

ΠΑΡΟΧΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Οι πληροφορίες που προσκομίζουν οι χρήστες μέσω της ιστοσελίδας ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο και χρησιμοποιούνται για τη λειτουργία της “CENTO FASHION” και των ενεργειών αυτής, διατηρούνται και προφυλάσσονται από την εταιρεία μέσω της λήψης όλων των σύγχρονων τεχνολογικά μέσων προστασίας δεδομένων.  Τα στοιχεία και τα δεδομένα των χρηστών προστατεύονται από κάθε διαδικασία που δεν ακολουθεί τη συνήθη λειτουργία της εταιρείας, ήτοι από κάθε μη ειδικώς επιτρεπόμενη πρόσβαση, παρέμβαση, κακόβουλη τροποποίηση, απώλεια, κλοπή, αλλαγή ή καταστροφή. Η εταιρεία, επιτρέπεται να επεξεργάζεται τις πληροφορίες που της παρέχονται σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR). ως έχει αναφερθεί ανωτέρω, παρέχει πρόσβαση στα δεδομένα και στοιχεία των χρηστών/επισκεπτών μόνο στο προσωπικό και στους άμεσους συνεργάτες της οι οποίοι απαιτείται και επιτρέπεται να έχουν τέτοιου είδους πρόσβαση στις παραπάνω πληροφορίες για την τέλεση των σκοπών της εταιρείας. Τα εν λόγω μέτρα επανεξετάζονται και τροποποιούνται όταν κρίνεται απαραίτητο. Σε κάθε περίπτωση, οι δράσεις της εταιρείας τηρούν και θα τηρούν την ελληνική, ευρωπαϊκή και διεθνή νομοθεσίας όπως αυτή ισχύει. 

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

(σύμφωνα με τον Κανονισμό ΕΕ 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών και την κατάργηση της οδηγίας 95/46/ΕΚ).

Τα δικαιώματα των χρηστών/επισκεπτών της www.centofashion.com, σύμφωνα με τον Κανονισμό ΕΕ 2016/679, σε σχέση με την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, αναπτύσσονται και ισχύουν ως εξής:

Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης: Η συγκατάθεση των χρηστών/επισκεπτών της “CENTO FASHION”, μπορεί να αποσυρθεί καθ’ ην στιγμήν επιθυμεί.

Δικαίωμα διόρθωσης: Τα στοιχεία σας διατηρούνται και φυλάσσονται όπως έχουν παραχωρηθεί από εσάς. Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διορθώσουμε τα ανακριβή προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν.

Δικαίωμα περιορισμού: Μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων σας σε περίπτωση όπου θεωρείται ότι η επεξεργασία των δεδομένων σας είναι παράνομη, αιτείστε την αποφυγή επεξεργασίας των δεδομένων σας αντί της διαγραφής τους, χρειάζεστε τα προσωπικά σας δεδομένα για νομικούς σκοπούς σε περίοδο που εμείς δεν τα χρειαζόμαστε πλέον, έχετε αντίρρηση για την επεξεργασία που υφίστανται από εμάς και τους συνεργάτες μας.

Δικαίωμα πρόσβασης: Αν επεξεργαζόμαστε δεδομένα σας μπορείτε να ζητήσετε να ενημερωθείτε για την επεξεργασία στην οποία υποβάλλονται εκ μέρους μας. Έχετε τη δυνατότητα να μας ζητήσετε να σας ενημερώσουμε για τα προσωπικά σας δεδομένα που κατέχουμε ή ελέγχουμε, τον τρόπο συλλογής τους καθώς και να λάβετε σχετικό αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων. Στην ανωτέρω περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα αντίστοιχης χρέωσής σας για την παραχώρηση του αντιγράφου.

Δικαίωμα φορητότητας: Μπορείτε να μας ζητήσετε να λάβετε σε αναγνώσιμη μορφή τα δεδομένα που έχετε παράσχει ή να μας ζητήσετε να τα διαβιβάσουμε στο βαθμό που αυτό είναι τεχνολογικά εφικτό, σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας που θα μας υποδείξετε.

Δικαίωμα διαγραφής: Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας.

Δικαίωμα εναντίωσης: Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των Δεδομένων σας και να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση σας για μελλοντική χρήση.  Θα σταματήσει οποιαδήποτε μελλοντική χρήση των δεδομένων από εμάς ή από τρίτους συνεργάτες μας, υπό την προϋπόθεση ότι αυτή η επεξεργασία δε βασίζεται σε δική σας συναίνεση αλλά σε δική μας πρωτοβουλία. Αυτό θα συμβεί υπό την προϋπόθεση ότι δεν αποτελεί επιτακτική νόμιμη ανάγκη προς υπεράσπιση των γενικότερων συμφερόντων μας για επεξεργασία και στήριξη τυχόν νομικών μας αξιώσεων. Μπορείτε, ακολούθως, να ζητήσετε την παύση της επεξεργασίας και την εν μέρει διαγραφή των δεδομένων σας από εμάς. Είμαστε υποχρεωμένοι να παύσουμε την επεξεργασία αν δεν υφίστανται άλλοι νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν έναντι του δικαιώματος σας.

Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας: Σε κάθε περίπτωση που ο χρήστης/επισκέπτης της www.centofashion.com θεωρεί ότι η χρήση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που έχουν συλλεχθεί από την εταιρεία γίνεται κατά παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας μπορεί να υποβάλλει καταγγελία στην εποπτική αρχή προστασίας δεδομένων στη χώρα όπου ζει ή στην οποία παρουσιάστηκε η προβαλλόμενη παράβαση.

Χρονική περίοδος:  Μετά από σχετικό αίτημα του χρήστη, η εταιρεία χρειάζεται τουλάχιστον 30 ημέρες για την επεξεργασία και ικανοποίηση του αιτήματος. Το παραπάνω διάστημα μπορεί να παραταθεί, ανάλογα τη φύση του αιτήματος.

Περιορισμός της πρόσβασης: Σε περίπτωση που επιθυμείτε την πρόσβαση σε ορισμένα στοιχεία σας και η εταιρεία βάσει νομοθετικών διατάξεων δεν μπορεί να την παρέχει, οφείλει να σας γνωστοποιήσει τον λόγο άρνησης.

Στην περίπτωση κατά την οποία δεν έχουμε την δυνατότητα να σας εντοπίσουμε στο σύστημά μας, δε θα υπάρχει η δυνατότητα να σας αντιμετωπίσουμε ως υποκείμενο δεδομένων προκειμένου να ασκήσετε τα ανωτέρω νόμιμα δικαιώματα, εκτός και αν μας παράσχετε κάποιες πρόσθετες πληροφορίες για την αναγνώρισή σας. Ακολούθως, σε περίπτωση που μας ζητήσετε να απόσχουμε από μελλοντική επικοινωνία μαζί σας, διατηρούμε τα στοιχεία που μας έχετε παραχωρήσει προκειμένου να γνωρίζουμε ότι πρέπει να απέχουμε από τέτοια δραστηριότητα.

Για κάθε ανωτέρω περίπτωση καθώς και για κάθε περεταίρω ενημέρωση σε σχέση με τα νομικά δικαιώματα των επισκεπτών/πελατών, ο χρήστης δύναται οποτεδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει μαζί μας και να αντιταχθεί στην χρήση των στοιχείων του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου ή άλλων στοιχείων του, καθώς και για την ενημέρωση περί νέων προϊόντων ή/και υπηρεσιών (Newsletter) αποστέλλοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Σε κάθε άλλη περίπτωση που θεωρείτε ότι επηρεάζεται αρνητικά καθ’ οιονδήποτε τρόπο η προστασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα που μας παρέχετε, σας παρέχεται η δυνατότητα να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

www.dpa.gr
Ταχυδρομική Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα
Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 6475600
Fax: +30 210 6475628
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: [email protected]

Προτού προχωρήσετε σε οποιαδήποτε ενέργεια επικοινωνίας με την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων θα σας παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας αποστέλλοντάς μας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  στο email [email protected] ή στο τηλέφωνο 211 0199092.

Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία, μέσω της παρούσης, και ως έχει αναφερθεί ανωτέρω, διατηρεί το δικαίωμα να επεκτείνει, ενημερώνει, βελτιώνει και τροποποιεί την παρούσα πολιτική. Συστήνεται στους χρήστες του www.centofashion.com όπως επισκέπτονται την παρούσα ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνονται για κάθε πιθανή αλλαγή. Δε θα πραγματοποιείται προηγούμενη ειδοποίηση των χρηστών, παρεπόμενη της ανανέωσης του παρόντος κανονισμού παρά μόνο σχετική ενημέρωση μέσω της χρήσης της ιστοσελίδας ή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η γενική χρήση της παρούσης ιστοσελίδας της “CENTO FASHION” καθώς και η ειδική συναίνεση και συγκατάθεση που θα ζητείται από τον χρήστη όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο, θα σημαίνει αυτόματη αποδοχή και συναίνεση στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και στους όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης των υπηρεσιών της εταιρείας, όπως έχουν ανακοινωθεί και ισχύουν μέσω αυτής.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων, τα οποία διατελούν ως ένα βιομηχανικό πρότυπο και είναι απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία των περισσότερων web τοποθεσιών. Η χρήση τους γίνεται, κυρίως, για συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων, για τη διευκόλυνση της πρόσβασης, επίσκεψης και παραμονής ενός χρήστη σε μία συγκεκριμένη ιστοσελίδα, καθώς και την βέλτιστη εμπειρία χρήσης.

Η  χρήση των cookies επιτρέπει την παροχή υπηρεσιών από την «CENTO FASHION» που δε θα ήταν δυνατό να παρασχεθούν χωρίς αυτά. Τα cookies, μεταφέρονται από τον ηλεκτρονικό διακομιστή (www.centofashion.com) στον σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικού υπολογιστή/tablet/mobile συσκευής του χρήστη που επισκέπτεται την συγκεκριμένη ιστοσελίδα, προκειμένου να συγκεντρωθούν και να τηρηθούν τα στατιστικά στοιχεία που βοηθούν  στην παροχή μιας ιδανικής, προσωποποιημένης εμπειρίας αποκλείοντας, όμως τη δυνατότητα ταυτοποίησης του χρήστη/επισκέπτη. Κατά την επόμενη επίσκεψη στον ιστότοπο της εταιρείας, τα cookies θα επιτρέπουν την αναγνώριση του προγράμματος περιήγησης (browser) που χρησιμοποιείται, αποθηκεύουν κάποιες προτιμήσεις του καθώς και κάθε άλλη πληροφορία που είναι απαραίτητη για την καλυτέρευση της λειτουργικότητας των υπηρεσιών της εταιρείας. Τα cookies είναι απαραίτητα για την καλύτερη λειτουργία του συστήματός μας, και η απόρριψή τους ενδέχεται να έχει ως συνέπεια την δυσχέρανση προβολής και παροχής συγκεκριμένων δυνατοτήτων και υπηρεσιών.

Τα cookies χρησιμοποιούνται προκειμένου να προβάλουμε με ορθό τρόπο το διαφημιστικό περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει καθώς και τις υπηρεσίες που ταιριάζουν καλύτερα στις δικές σας προτιμήσεις και ανάγκες. Τα cookies δεν χρησιμοποιούνται για αποθήκευση στοιχείων προσωποποίησης/ταυτοποιήσης του χρήστη/επισκέπτη και σε καμία περίπτωση δεν ενδέχεται να βλάψουν το λειτουργικό σύστημα της πλατφόρμας πρόσβασης.

Ακολούθως, τα cookies δεν επηρεάζουν τα αποθηκευμένα αρχεία του χρήστη, ενώ δυνατότητα πρόσβασης, ανάγνωσης, τροποποίησης ή διαγραφής των πληροφοριών που αποθηκεύουν έχει μόνο ο ιστότοπος από τον οποίο αυτά μεταφέρθηκαν. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης/επισκέπτης έχει τη δυνατότητα μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησής του (chrome, firefox, safari, edge κλπ) να επιλέξει τη διαγραφή των ήδη υπαρχόντων  cookies. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα στο χρήστη είτε να επιλέξει την αυτόματη απόρριψη λήψης των cookies γενικώς από όλες τις ιστοσελίδες, είτε να επιλέγει να ενημερώνεται κάθε φορά που εισέρχεται σε μία ιστοσελίδα για τη λήψη ενός cookie και να διαλέγει εκείνη τη στιγμή αν θα επιτρέπει την λήψη ή την απόρριψη των cookies. Τα cookies, επομένως, αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας προσωρινά και μεταδίδονται μόνο στον server μας όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας.

H παρούσα Πολιτική Χρήσης Cookies αποτελεί ενιαίο σύνολο και αναπόσπαστο μέρος της Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα καθώς και των Όρων και Προϋποθέσεων χρήσης του www.centofashion.com. Η «CENTO FASHION», διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ελεύθερα την πολιτική χρήσης των cookies, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη/επισκέπτη. Κάθε αλλαγή που γίνεται στη παρούσα πολιτική, ισχύει από τη στιγμή δημοσίευσής της στην ιστοσελίδα της «CENTO FASHION». Συνίσταται o χρήστης /επισκέπτης  να ελέγχει τακτικά την Πολιτική Χρήσης Cookies προκειμένου να ενημερώνεται για οποιεσδήποτε αναθεωρήσεις. Κάθε χρήστης/επισκέπτης/πελάτης που εισέρχεται στο δικτυακό τόπο της εταιρείας τεκμαίρεται ότι συμφωνεί με την Πολιτική Χρήσης Cookies αυτής καθώς και με κάθε μελλοντική αλλαγή σε αυτήν.

Καθώς συνεργαζόμαστε με άλλες ιστοσελίδες για να σας προσφέρουμε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα σε όλες μας τις υπηρεσίες, υπάρχει η πιθανότητα κατά την χρήση/επίσκεψη σας σε κάποιον ιστότοπο της εταιρείας μας, να προσέξετε ότι ξένοι ιστότοποι αποθηκεύουν cookies στον υπολογιστή/tablet/mobile συσκευή σας (π.χ. youtube.com, facebook.com, twitter.com, google.com). Η εταιρεία δεν διαχειρίζεται τα cookies τρίτων μερών ή άλλων επιχειρήσεων με τις οποίες συνεργάζεται και προβάλλονται μέσω των δικτυακών τόπων της εταιρείας, αφού αυτοί κατέχουν και διαχειρίζονται τα δικά τους cookies, ανεξάρτητα με τη λειτουργία των υπηρεσιών της «CENTO FASHION».

ΕΙΔΗ COOKIES

Τα Cookies που χρησιμοποιούνται από το www.centofashion.com μπορεί να είναι α) μόνιμα, β) προσωρινά/μια χρήσης-επίσκεψης και προκύπτουν μόνο κατά τη διάρκεια της εκάστοτε επίσκεψης του χρήστη και γ) μόνιμα και προσωρινά.

Οι κατηγορίες των cookies που χρησιμοποιούνται αναλύονται κατωτέρω, καθώς δίδεται στον χρήστη/επισκέπτη η δυνατότητα να επιλέξει την απενεργοποίηση κάποια κατηγορίας, πέραν των άκρως απαραίτητων που δεν μπορεί να απενεργοποιηθούν.

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ

Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου προκειμένου να μπορούμε να παρέχουμε με σωστό τρόπο τις απαιτούμενες από τον χρήστη/επισκέπτη υπηρεσίες μέσω  του www.centofashion.com. Τα cookies αυτά είναι που επιτρέπουν την περιήγηση στον δικτυακό τόπο και τη χρήση των λειτουργιών του ηλεκτρονικού καταστήματος. Λόγω των Cookies επιτυγχάνεται η ασφαλής σύνδεση του χρήστη, η πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές ή χρήση του καλαθιού αγοράς. Ακόμη, επιτυγχάνεται η προστασία της ασφάλειας των συναλλαγών του χρήστη μέσω της ανακατεύθυνσής του σε εφαρμογές πληρωμών τρίτων μερών και της επιστροφής του στο www.centofashion.com, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Επιπλέον, δίδεται η δυνατότητα να αναγράφονται αυτόματα οι προσωπικές πληροφορίες του χρήστη, τις οποίες έχει καταχωρήσει ή καταχωρεί στο www.centofashion.com κατά τη στιγμή των συναλλαγών του μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος καθώς και η δυνατότητα να ανακτά ο χρήστης όλες τις σχετικές πληροφορίες με τη συναλλαγή του μετά την ολοκλήρωσή της. Τα τεχνικά cookies σχετίζονται αυστηρά με τη χρήση της ιστοσελίδας ενώ είναι απαραίτητα για να υπάρχει απόλυτη ακρίβεια σχετικά με τις πληροφορίες που αναζητά ο χρήστης/επισκέπτης. Σε καμία περίπτωση δεν είναι cookies  τα οποία διατηρούν στοιχεία ταυτότητας του χρήστη και οδηγούν στην ατομική του ταυτοποίηση. Χωρίς τα απαραίτητα Cookies, η ομαλή λειτουργία του www.barkas.gr δεν είναι δυνατή.

Cookies Λειτουργικότητας

Τα cookies λειτουργικότητας παρέχουν τη δυνατότητα στην ιστοσελίδα της εταιρείας να διατηρεί βασικές επιλογές του χρήστη όπως είναι η γλώσσα, το νόμισμα κτλ. και έτσι να παρέχονται προσωποποιημένες υπηρεσίες. Τα cookies λειτουργικότητας δεν παρακολουθούν την επισκεψιμότητα και δραστηριότητα των χρηστών σε άλλους ιστοτόπους. Σε περίπτωση μη αποδοχής χρήσης των Cookies λειτουργικότητας θα επηρεαστεί η απόδοση λειτουργίας της ιστοσελίδας καθώς θα απαιτείται η επαναλαμβανόμενη καταχώρηση των επιλογών του χρήστη σχετικά με την περιήγησή του.

Cookies Στατιστικών (Google Analytics)

Τα Cookies στατιστικών αξιοποιούν τις πληροφορίες που προκύπτουν κατά τη χρήση της ιστοσελίδας από τους επισκέπτες, όπως είναι οι ιστότοποι που επιλέγουν οι χρήστες να επισκεφτούν, τα προϊόντα περισσότερης προτίμησης των χρηστών μας, τα δεδομένα για τα οποία έχουν λάβει γνώση οι χρήστες, καθώς και κάθε λάθος μπορεί να συνάντησαν οι χρήστες κατά την περιήγησή τους στην ιστοσελίδα του www.centofashion.com, προκειμένου να γίνουν δεδομένα στατιστικής μελέτης σχετικά με τη βελτίωση των επιδόσεων της ιστοσελίδας.

Cookies Marketing

Ta Cookies Marketing βοηθούν στη συλλογή πληροφοριών που σχετίζονται με τις προτιμήσεις και τις επιλογές του χρήστη/επισκέπτη καθώς και τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν περισσότερο. Με βάση αυτά τα στοιχεία εμφανίζονται περισσότερο εξειδικευμένες και προσωποποιημένες διαφημιστικές πληροφορίες από εμάς, από παρόχους υπηρεσιών και τρίτους με τους οποίους συνεργαζόμαστε για την παροχή διαφημίσεων.

Cookies Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης

Τα Cookies Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης αποτελούν τη γέφυρα μεταξύ της ιστοσελίδας της εταιρείας και τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Με τη χρήση αυτών μας δίνεται η δυνατότητα να εντάσσουμε πληροφορίες από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης στην ιστοσελίδα της εταιρείας(π.χ. «plugins» από Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Pinterest, κτλ.)., και αντίστροφα πληροφορίες της εταιρείας που ενδιαφέρουν τους χρήστες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Κάθε φορά που κάποιος χρήστης της ιστοσελίδας www.centofashion.com επισκέπτεται μέσω αυτής συνδέσμους, hyperlinks ή ιστοτόπους τρίτων μερών που φιλοξενούνται στην παρούσα ιστοσελίδα, μεταφέρονται στο διαδικτυακό περιβάλλον αυτών και ενεργώντας με δική τους απόλυτη ευθύνη, υπόκεινται πλέον στην πολιτική cookies που διατηρούν τα τρίτα αυτά μέρη.  Η εταιρεία και το ηλεκτρονικό κατάστημα αυτής δεν θα φέρουν καμία ευθύνη σε σχέση με οιοδήποτε ζήτημα προκύψει από την χρήση και αποθήκευση cookies ιστοτόπου τρίτου μέρους που επισκέφτηκε ο χρήστης της ιστοσελίδας www.centofashion.com ακόμα και αν κατευθύνθηκε σε αυτή μέσω συνδέσμου που προβλήθηκε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας.

* Τα δεδομένα που συλλέχθηκαν με τη χρήση των cookies τηρούνται για 12 μήνες από τη στιγμή που θα δώσετε την συγκατάθεση σας, κατά την είσοδο σας στην ιστοσελίδα μας, για την χρήση cookies.

Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων : κ. Χρήστος Ιντζεκώστας, email: [email protected]