Παραλαβή πακέτου

  • Κατά την παραλαβή του πακέτου σας, οφείλετε να ελέγξετε ότι όλα τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία σας & είναι της απόλυτης αρεσκείας σας και σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση λάθους ποσότητας ή ελαττωματικού προϊόντος, οφείλετε να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικά στο (+30)2110123533 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση hello@centofashion.com , την ίδια ή το αργότερο μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραλαβή της παραγγελίας σας. Οποιαδήποτε αίτηση διατυπωθεί εκτός αυτής της προθεσμίας δε θα μπορεί να γίνει δεκτή, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε αλλαγή προϊόντος.

Όροι επιστροφής & αλλαγής προϊόντων

  • Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε και να αλλάξετε ένα προϊόν, έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε την αλλαγή εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής.
  • Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση & συσκευασία (καρτελάκια, ετικέτες κτλ).
  • Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του, ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής και αλλαγής του.

Διαδικασία επιστροφών & αλλαγών (κόστος 5.00€)

  • Για να κάνετε αλλαγή κάποιου προιόντος ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα:

α.συμπληρώνετε στο έντυπο επιστροφής τον κωδικό του προιόντος που επιθυμείτε να μας στείλετε πίσω καθώς και την αιτία της επιστροφής

β.συμπληρώνετε το προιόν που επιθυμείτε να σας στείλουμε εμείς σαν αντικατάσταση & επανασυσκευάζετε το πακέτο.

γ.Καλείτε την Speedex ή πηγαίνετε το πακέτο στο κατάστημα Speedex της περιοχής σας & το στέλνετε χωρίς χρέωση για εσάς

στην παρακάτω διέυθυνση:

ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 15 ΧΑΙΔΑΡΙ ΤΚ 12461 ΤΗΛ 2110123533
*Μην παραλείψετε να σημειώσετε στο δέμα: υπ’ όψιν CENTO e-shop.

δ.Παραλαμβάνουμε το δέμα σας & στέλνουμε το πακέτο με τα νέα προιόντα με χρέωση 5.00€

  • Επιστροφές / αλλαγές γίνονται δεκτές και στα καταστήματά μας εντός 15 ημερών από την παραλαβή  χωρίς χρέωση.
  • Σε κάθε περίπτωση διατηρείτε ρητά & ανεπιφύλακτα το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων

ε.Σε περίπτωση υπαναχώρησης του πελάτη & επιστροφής χρημάτων από το ποσόν αφαιρούνται τα έξοδα μεταφοράς των προιόντων κατά την επιστροφή τους (5,00€).Στον λογαριασμό ή την κάρτα σας επιστρέφεται το υπόλοιπο του συνολικού ποσού της αγοράς.

στ.Επικοινωνήστε μαζί μας για επιστροφή “χέρι με χέρι”.Κερδίστε χρόνο παραδίδοντας το δέμα που θέλετε να επιστρέψετε στον διανομέα που θα σας φέρει το νέο προιόν.

*Κάνοντας τις αγορές σας δηλώνετε ρητά & ανεπιφύλακτα πως γνωρίζετε & αποδέχεστε τούς όρους & προυποθέσεις χρήσης & αγοράς