Η εταιρία Cento εξασφαλίζει την απόλυτη ασφάλεια των συναλλαγών σας με οποιοδήποτε τρόπο πληρωμής κι αν επιλέξετε. Προς διευκόλυνσή σας, υπάρχουν διαθέσιμοι όλοι οι δυνατοί τρόποι πληρωμής.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ & ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (Δωρεάν)

Αποδεχόμαστε όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

H πληρωμή πραγματοποιείται με χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα VISA ή Mastercard ώστε να σου εξασφαλίζει:

  • Αμεσότητα και ασφάλεια
  • Πλήρως αυτοματοποιημένη εμπειρία στις αγορές σου
  • Κανένα επιπλέον ή κρυμμένο κόστος
  • Εγγύηση συναλλαγών από την τράπεζα
  • Άμεση και ασφαλή επιστροφή χρημάτων

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ (Δωρεάν)

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.centofashion.com και να καταβάλλετε το αντίστοιχο ποσό μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

Με την αίτηση της παραγγελίας σας δίνουμε μία (1) εργάσιμη μέρα ώστε να κάνετε την κατάθεση και να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας. Στο αποδεικτικό της τράπεζας πρέπει να αναγράφεται το όνομα του καταθέτη καθώς και ο αριθμός της παραγγελίας.

Σε αντίθετη περίπτωση, η αρχική παραγγελία σας ακυρώνεται και θα πρέπει να προχωρήσετε σε νέα παραγγελία. Οι λογαριασμοί που μπορείτε να κάνετε την κατάθεση είναι οι εξής:

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (χρέωση 3.00€)

Για τη διευκόλυνση και την εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας χωρίς την χρήση πιστωτικής κάρτας. Η εταιρεία μας παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής μέσω αντικαταβολής με μετρητά στην συνεργαζόμενη εταιρεία courier, διασφαλίζοντας την ασφάλεια των συναλλαγών σας.
Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με SPEEDEX courier και η πληρωμή γίνεται την ώρα της παράδοσης.

Η χρέωση της υπηρεσίας αντικαταβολής είναι 3,00€