Χαμογελάστε με τα μάτια (ή αλλιώς smizing!)

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής, λένε και με τη μάσκα να ακουμπά ένα μεγάλο διάστημα της ημέρας στο πρόσωπό μας, τα μάτια μας σηκώνουν ένα μεγάλο βάρος σ′ αυτό που αποκαλούμε επικοινωνία με τους γύρω μας. Κάποτε μπορούσαμε να χαμογελάσουμε σε έναν γείτονα που είδαμε στον δρόμο ή σε κάποιον που συναντήσαμε σε κάποιο δημόσιο χώρο. Σήμερα αυτό αρχίζει να γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο, μια μάλλον αμήχανη υπόθεση ιδιαίτερα αν κι οι δυο φοράμε μάσκα.

Ποια είναι η έκφραση του τμήματος του προσώπου που καλύπτει; Τι σημαίνουν αυτές οι τσακίσεις γύρω από τα μάτια εκείνου που συναντάμε; Είναι στραγγαλισμένος στα προβλήματά του, συνοφρυώνεται, ή ανταποδίδει το χαμόγελό μας; Σίγουρα αυτά τα ερωτήματα σε έχουν απασχολήσει ή πρόκειται να σε απασχολήσουν καποια στιγμή το προσεχές διάστημα, εφόσον η μάσκα έχει μπεί για τα καλά στην καθημερινότητα μας.

Αυτό λοιπόν που προτείνουμε εμείς : “Χαμογέλασε με τα μάτια -Smile with your eyes”

Το δημοφιλές supermodel, Tyra Banks μίλησε πρώτη για το χαμόγελο αυτό που πηγάζει από τα μάτια -smizing (στη θεση τoυ smiling) και τώρα να που το χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ. Σκέψου λοιπόν κάποιον που αγαπάς … Κάποιον που τον φέρνεις στο μυαλό σου και νιώθεις την καρδιά σου να χτυπά κάπως πιο δυνατά. Τώρα φαντάσου πως στέκεται μπροστά σου κι άρχισε να χαμογελάς. Προτίμησε όχι ένα κενό χαμόγελο που να περιλαμβάνει μονάχα το στόμα – τύπου cheese για τις ανάγκες μιας φωτογραφίας με μακρινούς συγγενείς.

Χαμογελασε με ολη σου την ψυχή. Ακόμη κι αν το στόμα σου είναι καλυμμένο από τη μάσκα , το άτομο που το λαμβάνει θα αισθανθεί αληθινά τη συμπάθεια σου μέσα από τα μάτια σου… και αμέσως ίσως χαμογελάσει πίσω σε εσένα! Let’s sychronsmize girls!

Βρες εδώ την συλλογή με υφασματινες μάσκες προστασίας